ÖĞRETMENİMİZ MERVE AYDIN'IN E-TWİNNİNG PROJESİ ANKET ÇALIŞMALARI SONUCUNDA HAZIRLAMIŞ OLDUĞU AFİŞ TEMSİLİ AFİŞ OLARAK SEÇİLDİ.

Okulumuz öğretmenlerinden Merve AYDIN, Minik Mucitler sınıfı öğrencileri ile beraber uluslararası gerçekleştirilen  E-twinnig projesine katılmıştır." Farkındayım, Tedbirliyim, Hazırım" isimli proje; günümüzün en önemli doğal afetlerinden birisi olan ve 6 Şubat‘ta yaşanan  asrın felaketi olarak adlandırılan deprem afeti hakkında öğrencilerimizde farkındalık yaratmayı , çocukların yaş ve gelişim düzeylerine uygun olarak yapılacak olan etkinlikler ile   yaparak yaşayarak öğrenip bilinçlenmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Proje dokuzu Türk, Bir Romanya uyruklu  on ortakla yürütülmektedir. Proje doğrultusunda yapılan afiş çalışmaları için uygulanan anket sonucu öğretmenimiz Merve AYDIN’ın hazırlamış olduğu afiş temsili afiş olarak seçilmiştir.

09-02-202414-02-2024