HANDE GÜL ANAOKULU
Yeni Mah. Arslanbey Cad. Hocaoğlu Sok. No.11 Tavşanlı/KÜTAHYA

VİZYON

Mutlu, kendine güvenen başarılı sağlıklı paylaşmayı bilen, yaparak yaşayarak öğrenme metodunu kullanan çocuklar yetiştirmek ve personelin yüksek motivasyonla çalıştığı, velilerimizin çocuklarının bu okulda olmalarından mutluluk ve gurur duyduğu sevgi saygı ve hoşgörü tohumlarını ekerek işbirliği içinde çalışabilen öğrencileri personeli ve velileri ile örnek olmak. Beden, zihin, duygu gelişmesi sağlıklı, iyi alışkanlıklar kazanmış, farklı çevre ve aile koşullarından gelen çocukların kaynaştırıldığı, Türkçe�yi doğru ve güzel konuşan, ilkokula hazır çocuklar yetiştiren alanında lider bir okul öncesi eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Okul öncesi dönemin öğrenme hızının çok yüksek ve yaşamın temeli olduğu gerçeğinden hareketle; daha fazla çocuğun okul öncesi eğitimle gelişimsel gereksinimlerini karşılayan, pırıl pırıl bir geleceğin mimarı olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak. Çocuklarımızı Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda milli ve manevi değerlere sahip çıkan, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına yardımcı olan, kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okullar Belgesi almaya hak kazandı.Değerler Eğitiminde gösterdiği başarıdan dolayı Benchmarking Toplantısında VEFA ve SAYGI sunumlarını yaptık. Kurumumuz, Toplam Kalite Yönetimi 2013-2014 yılı "Yılın Kaliteli Ekibi" kategorisinde İl ikinciliği ve Tavşanlı birinciliği ödülüne layık görülmüştür.2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Okulum Temiz Belgesi almıştır. Okulumuz 2020-2021 Eğitim-öğretim yılında 24 Kasım Öğretmenler günü konulu resim yarışmasında ilçe ikinciliği kazanmıştır.Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışmasında Okulumuz ilçe 2.si Olup,Ödül Almaya Hak Kazanmıştır.Okulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlemiş Olduğu 23 Nisan Konulu Resim Yarışmasında İlçe 1.si Olup Ödül Almaya Hak Kazanmıştır.2021-2022 Yılında ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlemiş Olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü "Öğretmen"Konulu Resim Yarışmasında da Dereceye Girip,İlçe 1.si Olup Ödül Almaya Hak Kazanmıştır.Okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında 12/07/2019 Tarihli ve 30829 Sayılı Resmi Gazete´de Yayımlanarak Yürürlüğe Giren Sıfır Atık Yönetmeliği´nce Sıfır Atık Yönetim Sistemi´ni kurarak Sıfır Atık Belgesini Almaya Hak Kazanmıştır.2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Düzenlediği İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışmasında İlçe 3.sü Olup,Ödül Almaya Hak Kazanmıştır.Aynı Yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Düzenlemiş Olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Resim Yarışmasında da İlçe 3.sü Olup,Ödül Almaya Hak Kazanmıştır.Ayrıca Ressam Abdullah Tak Tak Anısına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Tarafından Düzenlenen Okul Öncesi 19 Mayıs Temalı Resim Yarışmasında Okulumuz İlçe 1.si Olup,Ödül Almaya Hak Kazanmıştır.2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı E-Twinning Çalışmaları Sonucunda Ulusal Kalite Etiketi ile Ödüllendirilmiştir. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Yürüttüğü Egep Projesi Kapsamında Başarılı Okullar Arasına Giren Okulumuz Gümüş Rozet Almaya Hak Kazanmıştır.2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği İstiklal Marşı´nı en güzel okuma yarışmasında okulumuz İlçe 2.si olup,ödül almaya hak kazanmıştır.Aynı yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği 23 Nisan konulu resim yarışmasında da İlçe 1.si olup,ödül almaya hak kazanmıştır.

İkili

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı Gurubu Öğrencileri Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma Giriş: 08:00 - Çıkış: 12:40 Öğleci Gurubu Öğrencileri Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma Giriş: 13.00 - Çıkış: 17:30

Pansiyon Bilgisi

Okulumuzun servis hizmeti bulunmaktdır.

İlçe Merkezine Uzaklığı 500 M.

Yeni Mah. Aslan Bey Cad. Hocaoğlu Sok. No:11 Tavşanlı/ KÜTAHYA