HANDE GÜL ANAOKULU'NDAN LÖSEVE TAM DESTEK KAMPANYASI BAŞLATILDI.

Ülkemizde her yıl 2-8 Kasım Lösemili çocuklar haftası olarak lösemiye farkındalık oluşturmak amacıyla anılmaktadır.Sağlığımızın öneminin daha çok anlaşıldığı bu günlerde unutmayalım ki lösemi ile mücadele eden çocuklarımız ve aileleri bu süreçte ne yazık ki yoksulluk ve yoksunlukla da savaşmaktadır.Bizlerde Hande Gül Anaokulu olarak bu hafta içerisinde lösev hakkında öğrencilerimizi bilgilendirerek konu ile ilgili pano oluşturduk.Lösemi hastalığına dikkat çekmek ve mücadele için farkındalık oluşturmak amacıyla löseve Tam Destek kampanyası başlattık.Bağış kampanyamız kapsamında toplanan paralar ile lösemili çocukların;eğitim,sağlık,kıyafet,gıda ve ilaç gibi çeşitli masraflarına destek sağlanması amaçlanacaktır.Bizlere bu konuda destek veren okul idarecilerimize,öğretmen,öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

05-01-202408-11-202308-11-2023